Post by pearnanotranons on Feb 17, 2022 0:12:55 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda neierobežots resurss ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Šķita, ka tā būtu bijusi laba spēle, izņemot to, ka manu tālruņu automātiskā pagriešana nedarbojas, un es nevarēju lidot ar savu lidmašīnu un vienkārši turpināju avarēt. Es mēģināju atrast opciju, kas ļautu man izmantot ekrānā redzamo vadību, bet nevarēju atrast.
Ak mans Dievs
PATI LABAKA SPELE
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing dbo
Pilns ar dumpnuts reklāmām
Ļoti laba spēle, AFIGENNA!!!!!
Spēle ir patiešām laba grafika, labi, tehnika ir pareiza, bet vadības paneļi ir pārāk mazi. Lidmašīnu izmaksas ir pārāk dārgas
Laba spēle, vai varat sniegt atjauninājumu, jo pēc 2 nedēļām tā kļūst nedaudz garlaicīga, tomēr labs lidojuma simulators
Sky Wars for Blockman Go Avanture apd
Laba spele
Vairākas misijas nav jautras. Cliff race ir pilnīgs BS. lai izturētu misiju, jums ir jāveic pirkumi lietotnē. Pārējiem spēlētājiem nav kontrolpunktu, kas jums jāiziet, lai pabeigtu misiju. Plaknē, kas nav iekļauta lietotnēbpirkuma plaknē, nav iespējas veikt pirmo stūri. Vai es pieminēju faktu, lai iegūtu pirmo vietu, lai iegūtu pirmo vietu, ir jāiet 2 ātrumā, ne arī to, ka kontrole nenotiek. Šī misija mani sanikno. Nelejupielādējiet šo spēli.
Forši
Tapec ka inbox speles ir labakas lidojuma speles neka sitas sudiņš!! Lol
Tas nav labākais, bet maziem bērniem tas būtu diezgan labi. Reklāmas tiek rādītas ikreiz, kad atgriezīsities, lai mainītu režīmu
Man tas patīk, un to patiešām ir viegli kontrolēt
Tiešām ļoti jautra spēle!!!!!!! Bet vai varat pievienot kursorsviru? Ir grūti izmantot slīpo stūri. Tāpēc es jums piešķiru 4 zvaigznes, ja pievienosit kursorsviru vai kreiso un labo pogu, es piešķiršu 5 zvaigznes, es apsolu. Ceru, ka noderēja🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kad esat nokļuvis avārijas nosēšanās vietā, esiet gatavs izvilkt maku. Ja nemaksā, ir jālido ar Airbus, kas gludā pacelšanās laikā lēkā pa kreisi un pa labi tik spēcīgi, ka pusi no laika avar. Veiksmi nolaižot to, kad tas nejauši griežas un gandrīz negriežas.
Flight Pilot Simulator 3D משחק תפקידים pnfg
Spēle ir labi, bet grafika sūkāt, un tas pastāvīgi kļūdas un sasalst. Tas arī noteikti nav labākais mobilais lidojuma simulators.
Es ienīstu šo spēli. Vadība ir šausmīga. Uzlabojiet grafiku. Un naktī neko nevar redzēt. Es liktu 0 zvaigznes, bet nevaru ievietot šādu atsauksmi✴️✴️✴️✴️✴️
Flight Pilot Simulator 3D Lomu spēles gqg
Padomi īpašajām misijām: Degošajai lidmašīnai: Nolaidieties laukā. Gaisa uzpildīšanai: paņemiet Spitfire un pēc iespējas lēnāk lidojiet cauri kastei, tas vienā reizē uzpildīs no 1% līdz 100% Gaisa taupīšanai: Centieties turēt lidmašīnas degunu kastē.
šī spēle ir sūdīga. ainavas ir skaistas, bet ikreiz, kad ir reklāma, spēle sasalst. un vienmēr, kad mēģinu ieslēgt lidmašīnas režīmu, lai nebūtu reklāmu, tas turpina sasalst! lūdzu, izlabojiet šo. Es tikai gribu spēlēt savu spēli.
Jauka spēle, kā es jebkad spēlēju
Lieliska spēle izklaidei, taču daudzi reklamē
Pat nevar atvērt spēli
Forša jau patīk lidot
aizkaitināms, ka nosaukums ir labs, bet dažu lidmašīnu nosaukumi ir nepareizi, piemēram, slepenais reaktīvais iznīcinātājs, kas patiesībā ir F117 nighthawk, un, lūdzu, neatspoguļojiet lidmašīnu ātrumu un svaru, izmantojot joslu diagrammu, izmantojiet skaitļus, nevis joslu diagrammu. Bet kopumā, izņemot sūdzība es uzrakstīju spēļu grafiku, smulāciju, kontroli, spēle ir laba. lūdzu, veiciet izmaiņas šajā spēlē.
Bet vajadzētu skatu no pilota kabīnes
Man nepatika
Kāpēc tā ir bezmaksas spēļu kategorijā, ja tā ir pilnībā apmaksāta? Pirmie 3 līmeņi, piemēram, jūs spēlējat bērnu spēli, pretējā gadījumā koncepcija ir laba.
Nepatīk
Šausmīgi neprecīza spēle, nespēlējama. Mēģinot nolaisties, tie automātiski maina kameras leņķi, lai jūs neredzētu, kurp dodaties. Tie arī liek jums izdarīt neiespējamus pieejas leņķus, un virzošie marķieri jūs atgrūž vairāk nekā palīdz.
Es noteikti neaprakstītu šo spēli kā "Flight Simulator". "Tas ir jautrs" mēģinājums lidot spēlē, taču tam trūkst funkciju, kas vairāk saistītas ar stingrāku lidojuma simulācijas pieredzi, piemēram, apdare, atloki, gaisa efekti un kabīnes skats, un Android ierīcē ir pieejamas vēl labākas, noslīpētas lidojuma simulācijas, lai jūs patiešām izaicinātu. ja meklējat patiesāku pieredzi, proti: - Flight Sim 2 vai Turboprop.
Spēle pastāvīgi stāsta cilvēkiem, ka jums ir jāiegādājas noteikta lidmašīna misijām, un tas maksās diezgan daudz. Un naudas pelnīšana pakalpojumā Free Roam var būt lēna un rūpīga. Šķiet, ka spēle pēc iespējas biežāk kliedz "DOD MAN SAVU NAUDU". Lidmašīnas izturas šausmīgi, un lidmašīnas dažreiz var vienkārši sajukt prātā. Bet kopumā spēle var būt ļoti patīkama un relaksējoša. Tas ir diezgan pienācīgs, neskatoties uz šīm problēmām.
tāpēc mans godīgais pārskats ir tāds, ka vadības ierīces vienkārši nav pietiekami stabilas, lai pareizi lidotu ar šīm lidmašīnām... Būtu ĻOTI jauki, ja būtu "FLAPS", kas palīdzētu nodrošināt lēnas nosēšanās īpašības, un "Stūres" vadības ierīces, kas palīdzētu veikt asus pagriezienus, jo Šķiet, ka lidmašīnas vienkārši zaudē visu virzienu un nav atgūstamas, kad tās atrodas galējā krastā vai ir apgrieztas. Vēl viens mērītājs "Mākslīgais apvārsnis" arī būtu lieliski... pretējā gadījumā spēle šķiet vispārīga un nepatīkama, lai mēģinātu kontrolēt šīs lielākās lidmašīnas, kā arī Jets ir gandrīz joks... Labi, es varu teikt, varētu būt daudz labākam ar vadības atjauninājumiem.
Vispār nedarbojas....spēle nedarbojas...paliek tukša
Gribējās spēlēt. Bet ne jau maksāt. Tikai pirmais līmenis ir bezmaksas. Godīgs brīdinājums.
Tas pat ir pārstājis darboties manā tālrunī, tāpēc es nezinu problēmu, ja tas ir mans tālrunis vai spēle, tāpēc izlabojiet to un ļaujiet tai darboties visā tālrunī
Ļoti labs! Bet ir viena lieta, ko es vēlos mainīt gaisa glābšanas sistēmā, un gaisa uzpilde ir pārāk sarežģīta, un, piemēram, kāpēc dažas lidmašīnas maksā naudu (sar, USD), bet kopumā tas ir patiešām labs, lūdzu, lejupielādējiet to.
Neesmu apmierināts ar visām reklāmām! Es saprotu, ka tas ir bez maksas, bet tas ir nedaudz par daudz! Nav jautri un ļoti satraucoši! Iesākumā ieliec vienu vai divas reklāmas un tad liec mierā! Es par šo neko nemaksātu!
Šķiet jautra spēle. Žēl, ka jums ir jāmaksā par īpašo(-ajām) misiju(-ēm), lai turpinātu progresu, un tas ir nepatīkami, jo šķiet, ka tā ir bezmaksas spēle.
Pietiekami jautri un interaktīvi, kā arī iespēja spēlēt bezsaistē, kas ir milzīgs pluss. Tomēr tiešsaistes spēļu trūkums, mazs īpašo sasniegumu skaits un nepabeigtie līmeņi, kas jāatjaunina nenoteiktā datumā (turpinās 3+ gadus?), patiešām prasa iespējamu 5 zvaigžņu spēli, līdz pat 3 zvaigžņu... un tas ir tikai tāpēc, ka man joprojām ļoti bieži patīk tajā lidot. Nav lieliski, bet
Ir grūti kontrolēt lidmašīnas kustību un virzienu, jo mums ir jāsaliek ekrāns. Šīs funkcijas dēļ man neizdevās daudzas misijas. Man tas nepatīk . Lidmašīnas kustība būtu vienkārša, ja mēs varētu pieskarties dažām pogām, lai mainītu virzienu un ātrumu, pretējā gadījumā tas ir tik grūti. Jums vajadzētu pievienot pieskaršanās funkciju.
Laba iesaku kam patīk lidot
Tā ir laba spēle, bet pēc 5 minūtēm man jau tiek jautāts, vai es vēlos piedalīties nākamajā misijā, lai samaksātu 8 $ par īpašu lidmašīnu. Tiešām šī nav Microsoft datorspēle, bet gan Android, samaziniet likmes uz kaut ko saprātīgāku. 99 centi būtu saprātīgi.
Šī lietotne ir ļoti laba visās kategorijās. Tāpēc es piešķīru piecas zvaigznes katrā jomā. To ir ļoti viegli vadīt, un simulācija ir lieliska bezmaksas versijai. Esmu samaksājis par dažām, kuras galu galā pārtraucu lietot, jo tās ir ļoti gausas ar vadības ierīcēm un ļoti sliktas. Es vēlos, lai to varētu jaunināt uz augstāku versiju ar vairāk funkcijām, un, protams, es būšu gatavs maksāt par jauno versiju. Paldies par jauku, labi sabalansētu lietotni Android ierīcē, jo es nevaru atļauties ābolus.
ES ATINSTALĒJU ŠO SPĒLI VISĀM REKLĀMĀM SPĒLES SPĒLES LAIKĀ, ĪPAŠI FACEBOOK REKLĀMĀM, ĻOTI PASINĀJOŠO, IZLIEDĒJOT MANU LAIKU, AČU, AČU!!!
Es nevaru kontrolēt strūklu vienā no līmeņiem